Klänningar och bikinis till sommaren

Med vår i luften och med sommar på väg så blir det lätt att mer och mer tid spenderas åt att fundera ut vilka outfits man ska ikläda sig i sommar. Varje dag nu den senaste veckan så blev vädret bara varmare och varmare. Lägg till det att hela omgivningen blev grönare och grönare och de första blommorna har redan börjat att synas här och där. Det är med andra ord inte lustigt att sommarkänslorna börjar att infinna sig och det vill man förstås ge utlopp för. Än så länge har det här bara skett i form av att jag har letat efter snygga sommarkläder i lite olika nätbutiker. Det kommer att bli en sommar fylld med snygga sommarklänningar och tunikor som skriker sommar om dem. I alla fall om jag får som jag vill och beställer hem några av de snygga klänningarna som jag har tittat på idag. Förutom klänningarna så blev det en del tittande på bikinis, för stranden kommer att intas även den här sommaren och brännan ska det börja jobbas på tidigt. Ännu tillåter väl inte vädret riktigt att man ligger ute och steker i bikini, men jag har lagt märke till att många har dragit av sig de långärmade tröjorna och långbyxorna och istället iklätt sig kortärmade tröjor och shorts. För egen del så är jag allt för frusen för att bära sådana plagg nu, ett par grader till behöver temperaturen visa innan jag slänger mina långbyxor och långtröjor.

Det var faktiskt inte längesedan jag köpte en vårjacka som var tänkt att vara lite varmare så att den gick att ha det sista som var kvar av vintern också. Med facit i hand så var det ett felköp. Istället skulle det ha köpts en vårjacka som lämpade sig bättre som sommarjacka också. Så att den skulle gått att ha mellanperioden mellan vår och sommar när det fortfarande behövs en lite tjockare jacka en en tunn sommarjacka, eller ingen alls för den delen. Vårjackan var i alla fall en riktigt snygg, men tyvärr ganska dyr skinnjacka som jag gått och tittat på väldigt länge. Så något riktigt nerköp var det verkligen inte.

En fin bikini

En blå bikini som skriker sommar

En bikini jag fastnade för

Här nedan följer ett par bikinis som jag tittade på. Förmodligen blir det ingen av dem jag köper för att jag tycker om att handla bikini direkt i en affär. Det brukar vara många affärer som bara har slängt ner en massa olika bikinis i en stor låda där man fritt kan välja överdelar och underdelar till sin bikini. Dessutom så brukar bikinin man väljer till slut bli billigare på det här sättet.